Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
TЪРСИТЕ... ИЛИ ПРЕДЛАГАТЕ
FUN

 

 

Рецепта за ябълков пай
(за мъже)


         Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни. Вземете голяма купа, разбийте в ръба яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата. Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни! И така - имаме 5 жълтъка в купата. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Нищо - пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте. Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба. Махнете жълтъка от ушите си! Tъй - сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая. Сега облепете стените и прозорците на кухнятa с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
         Време е да добавим брашното! Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, а останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета. След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа. Вземете душ! Вземете 4 големи ябълки и остър нож /предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт/. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете че са ни необходими 2 ябълки.Така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината /обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте/. Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата.
         Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете. Разбърквайте отново с миксера, измийте хладилника, защото ако засъхне се мие трудно. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната. 
         Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната! След всичко преживяно идете в близката кръчма.

 

Отиди на страница   <<        >>  
Copyright © INNOVATIONS, 2009. All Rights Reserved
БД заявки: 12.