Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
TЪРСИТЕ... ИЛИ ПРЕДЛАГАТЕ
ЗАВЕСАТА СПОРТ
Най-добрите тенис филми на всички времена


        Тенисът може да не е най-популярният спорт в света, що се отнася до големия екран, но има няколко, които са се откроили в миналото. Изглежда, че по ралични начин може да създаде вълнуващ сюжет, тъй като това е индивидуален спорт, който до голяма степен зависи от това колко труд човек полага за постигане на успех. Подбрахме някои от най-добрите тенис филми на всички времена. Вижте кои са те:     1. "Борг срещу Макенроу"

       Финалът на Уимбълдън през 1980 г. е в списъка за най-великия мач в историята на тениса. От едната страна на мрежата беше великият Бьорн Борг. Той е първия си истински поглед към млад, полярен за времето си Джон Макенроу. Този филм представя същността на тази битка, през 1980 както и това, което ще се превърне в последствие в съперничество.
       Тенис филмите рядко получават звезден актьорски състав, но Шиа ЛаБеф като Джон Макенроу и Сверир Гуднасон като Бьорн Борг, изиграват едни от най-добрите си роли. Те свършиха солидна работа с този филм, превръщайки го в един от най-успешните тенис филми.


    2. "Артър Аш: Гражданин на света"

       Когато Артур Аш трагично почина, мнозина се чудиха какъв тип наследство ще остави. Трикратният носител на Големия шлем има няколко различни филма и документални филма за него, но най-добрият е "Артър Аш: Гражданинът на света".
       Това, което този филм прави чудесно, е да разкаже историята на играча на корта и извън него. Той беше един от най-добрите за времето си, но също помагаше на другите. Той не само се бори срещу апартейда в Южна Африка, но и беше голям защитник на болните от СПИН, след като обяви, че самият той има СПИН.


    3. "Венера и Серена"

       В този момент е малко разочароващо да гледате Венера и Серена поради това колко стара е информацията. Лудост е да мислим, че това е пуснато през 2012 г. и двете все още са активни играчи. Всички мислеха, че кариерата им е към своя край, когато излезе този филм, но към настоящия момент Серина е с реален шанс да спечели Франция Опън 2021 с коефициент за залагане 15.00 кой да предположи? Най-великият тандем на братя и сестри за всички времена има забележителна история, която никога не остарява.       Този документален филм разглежда някои от техните трудни възпитателни пречки, както и с какво са се сблъсквали, когато всъщност са били на професионалното турне. По-конкретно, Венера беше диагностицирана със синдрома на Сьогрен по това време, така че се фокусира върху това как тя продължава да играе тенис, въпреки болките в ставите и постоянна умора.


    4. "Битката на половете"

       Това е поредният филм, базиран на един от най-запомнящите се мачове за всички времена. За разлика от финалите на Големия шлем, това беше събитие, което позволи на Били Джийн Кинг да играе Боби Ригс в това, което беше наречено "Битката на половете". Филмът за пореден път показва, че от време на време тенис движенията могат да бъдат истинско изкуство. Ема Стоун изигра Били Джийн Кинг, докато Боби Ригс отиде при Стив Карел. И двамата свършиха отлична работа, за да съживят двамата герои и филмът беше оценен много високо.

Copyright © SITEMAKER112, 2009. All Rights Reserved
БД заявки: 12.