Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
TЪРСИТЕ... ИЛИ ПРЕДЛАГАТЕ

zavesata news
  • ЦИК заличи регистрацията на партия „Атака“ за избори 2 в 1

    ЦИК заличи регистрацията на партия „Атака“ за участие в предстоящите през месец юни избори за Европейски парламент и предсрочни парламентарни избори. Това става ясно от съобщение, публикувано в сайта на Комисията.
    „От протокол с вх. № ЦИК-ЕПНС-20-190 от 25.04.2024 г. на ГД „ГРАО” в МРРБ за извършена проверка на списък на избиратели, подкрепящи регистрацията на партия „Атака“ в ЦИК за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., се установяват 2397 коректни записи.
    Следователно представеният за проверка списък съдържа по-малко от 2500 избиратели, които подкрепят регистрацията на партия „Атака“.
    Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му....


  • СЗО обяви края на пандемията от COVID-19, но 4 са новите случаи на коронавирус

    4 са новите случаи на короавирус у нас за последните 24 часа. Положителни са 0,58 на сто от 690 теста, показват актуализираните данни на Единния информационен портал към полунощ.
    В болница се лекуват 134 пациента, от които 20 са в интезивно отделение. Новопостъпи сa 1 души.
    Починали - 0.
    През последното денонощие са поставени 9 дози ваксина...


  • Времето днес

    До края на нощта и в Източна България явленията ще спрат. От запад облачността ще продължи да се разкъсва и да намалява до предимно ясно време. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са между 4° и 9°, по-ниски по високите западни полета, където има и условия за слана; в София – около 3°. През деня ще е предимно слънчево. След обяд главно над планинските райони ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб предимно северен вятър. Максималните температури ще са между 16° и 21°, в София – около 16°.
    В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на места ще превали и прегърми. Над 2000 m ще превали сняг. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 9°, на 2000 m – около 3°.
    По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
    Дежурен синоптик: Виктория Клещанова
    Отдел " Метеорологични прогнози"...
  •      zavesata dayly news


    zavesata sport
  • Музей на спортната слава

    Музеят на Спортната слава на ЦСКА се намира на столичния стадион "Българска армия" в Борисова градина и в него феновете на футболния тим могат да видят наградите и отличията на ЦСКА, включително и най-новите постижения на червения отбор. Уникален е в световен мащаб, защото в него се съхраняват над 1000 отличия, които са завоювани от армейските спортисти в 36 вида спорт.
    Събрана е историята и славата на великия отбор...


  • Най-добрите тенис филми на всички времена

    Тенисът може да не е най-популярният спорт в света, що се отнася до големия екран, но има няколко, които са се откроили в миналото. Изглежда, че по ралични начин може да създаде вълнуващ сюжет, тъй като това е индивидуален спорт, който до голяма степен зависи от това колко труд човек полага за постигане на успех. Подбрахме...


  • Григор Димитров - Гордостта на Българския Тенис

    Макар и България никога да не е била водеща сила в световния тенис, през последните няколко години всички ние имаме много голям повод за гордост в лицето на Григор Димитров. Родения на 16-ти Май 1991-ва година в град Хасково тенисист е част от професионалния мъжки тенис от 2008-ма насам и за много кратко време той...
  • zavesata fun
  • Вярваш или не вярваш...

    След като останах без работа, жена ми започна да настоява да я придружавам в нейните пътешествия до супермаркета.
    За нещастие, като повечето мъже, аз намирам пазаруването за скучно и предпочитам в магазините да влизам и излизам веднага. Съответно, за мое нещастие, съпругата ми…


  • По тарифа

    Попаднали в Ада полицай, кмет и учителка. Дяволът им казал:
    - Имате право на едно телефонно обаждане, но трябва да си го платите...


  • И това се случва

    На Пешо много му вървяло в игрите... пусне Тото - шестица, купи Лото билет - апартамент...
    Един ден му писнало от тоя живот и отишъл за риба. И какво хванал... точно така - златната рибка.
    Още преди да е проговорила...
  •  

     

     


    zavesata meteo

    booked.net

    booked.net

    booked.net

    booked.net

    Излъчваме интернет телевизия
    ZAVESATA TV

    Програмата ни
    е 24 часова.
    Ако имате собствени филми, идеи и предложения,
    моля, изпратете ги на:
    zavesata.com@abv.bg

    Copyright © SITEMAKER112, 2009. All Rights Reserved
    БД заявки: 23.